Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Compact 320 Rustfri Look

Varenr. HS-FP-542860320-66

162,00 kr.

​​​​​​

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Vil du forkæle dit hjem med nye skabsgreb, er dette et godt valg. Compact er fremstillet i zink og overfladebehandlet, så du let kan tørre det over, og det holder sig pænt år efter år. Derudover giver grebets udformning god plads til dine fingre, så du får en optimal grebsløsning og let kan få adgang til indholdet i skuffer og skabe.

Det rustfri look passer i de fleste hjem, og er du i stedet til et mørkere eller varmere look, fås grebene også i mat sort og i børstet antracit. Disse udtryk er ideelle i nordiske og minimalistiske indretninger, hvor de tilfører et enkelt touch, men kun fantasien sætter grænser for, hvilke greb du kan bruge på dine skuffer og låger.

Du kan også kombinere med det kortere køkkengreb i samme serie.

Produktspecifikation:

  • C/C: 320 mm
  • Længde: 332 mm
  • Bredde: 8 mm
  • Dybde: 36 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre skabsgreb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

320 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.