Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Rut Ubehandlet Eg

Varenr. GK-BD-207001-11

57,00 kr.

2 på lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Med denne smukke knopsløsning i eg er du sikret en stilren og tidløs detalje i hele hjemmet. Denne træknop er med sine bløde former velegnet til skuffer og skabe i køkken, bad og garderobe, så du nemt kan få adgang til indholdet i dine elementer.

Samtidig er træknop Rut en smart løsning, hvis du hurtigt og let ønsker at opgradere udtrykket på din gamle kommode eller skab.Naturmaterialet eg er et populært valg i mange hjem lige fra møbler og gulve til bordplader og elementer, så vælger du denne knop, kan du skabe en rød tråd i dit hjem og sikre en gennemført stil, der kun bliver smukkere med årene.

Køkkenknop Rut fås også i ubehandlet ask.

Produktspecifikationer

  • Diameter: 11 / 27 mm
  • Dybde: 23 mm
  • Skruer inkluderet: Passer til fronter 16-19 mm
  • Producent: Beslag Design

Greb og knopper fra Beslag design

Deres udvalg af køkkengreb, møbelgreb, køkkenknopper og møbelknopper, passer perfekt til enhver indretningsstil. Så der er rig mulighed for at skabe din helt egen stil i din boligindretning. Deres sortiment spænder fra det mest trendy til det klassisk landlige. Uanset om du foretrækker et klassisk, tidløst, elegant eller moderne design, så er der helt sikkert greb og knopper, der matcher din personlige stil og æstetik. 

De byder på et bredt udvalg af greb, knopper og dørgreb, der er velegnede til brug i alle typer rum, lige fra hjemmet, til butikken, kontoret, restauranten og hotellet. Deres udvalg afspejler, at de rette detaljer ikke blot fuldender indretningen, men også fortæller en historie og fremhæver det personlige præg.

Kvalitet, holdbarhed og æstetik er en fælles nævner i deres udvalg. De stiller høje krav til deres leverandører og prioriterer bæredygtighed for at minimere miljøpåvirkningen og sikre etisk fremstillede produkter gennem hele processen.

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.