Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Point Børstet Messing

Varenr. HS-FP-544960028-33

47,00 kr.

I restordre. Ved bestilling fås en dato for hvornår vi kan sende ordren

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Med denne messing knop mødes et lækkert design og funktionalitet på fineste vis. Grebet er lavet med et messinglook, og den børstede finish er med til at fuldende udtrykket. Samtidig er knoppen lavet med en smart krog, der gør det nemt at åbne skabe og skuffer.

Knoppen kan bruges til at tilføre et strejf af luksus til møblerne i hjemmet. Den kan også med fordel placeres i køkkenet, hvor der skal være nem og hurtig adgang til indholdet i skabe og skuffer, når familiens næste måltid skal fremtrylles. Anvendelsesmulighederne er mange med denne tidløse knop, der vil pynte i ethvert hjem.

Messing knop Point fås også i mat sort og i rustfri finish.

Produktspecifikationer:

  • Diameter: 28 mm
  • Højde: 25 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre messing knopper.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.