Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Point Rustfri Look

Varenr. HS-FP-544960028-66

52,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

En køkkenknop er det diskrete alternativ til et bredt greb eller håndtag. Denne Point-knop gør med en diameter på 28mm ikke umiddelbart meget væsen af sig, men den vil alligevel kunne gøre en markant forskel for møblerne i dit hjem.

Knoppen er lavet i et rustfrit look, der giver dig mulighed for at bringe elementer af den rå og industrielle vibe ind i dit hjem. Du kan også gå all in på den metalliske tendens og kombinere denne knop med kobber- og messingdetaljer.

Knoppen er lavet med en udhuling, der gør det let at gribe om, når skuffer og skabe skal åbnes. Med denne knop bliver der hverken gået på kompromis med det dekorative eller funktionaliteten.

Køkkenknop Point fås også i 2 andre spændende modeller: Mat sort og børstet messing.

Produktspecifikationer:

  • Diameter: 28 mm
  • Højde: 25 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre rustfri knopper.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.