Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Point Mat Sort

Varenr. HS-FP-544960028-99

52,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Trænger du til fornyelse i dit hjem, så kan det gøres på enkel vis med nye knopper. Knopper er den diskrete pendant til de mere bastante greb, og knopper som denne køkkenknop Point vil derfor kunne give et diskret løft til skabe og skuffer i din bolig.

Knoppen er lavet med en smal fod, der gør det muligt at få et godt greb med to fingre. Det tidløse design gør, at du vil få glæde af denne knop i mange år frem, og den matsorte farve gør Point-knoppen anvendelig i både det moderne hjem og den mere traditionelle bolig. Fås også i børstet messing og i et rustfrit look.

Køkkenknop Point fås også i rustfri finish og i børstet messing.

Produktspecifikationer:

  • Diameter: 28 mm
  • Højde: 25 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre sorte knopper.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.