Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Dimple 60 Ask Sortbejdset

Varenr. GK-FP-114220060-994

84,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Træ knop Dimple er indbegrebet af æstetisk forvandling til dine køkkenskabe og skuffer. Det sortbejdsede ask skaber ikke blot et glat, visuelt tiltalende design, men fremhæver også træets naturlige skønhed.

Den ergonomiske form på køkkenknoppen Dimple er skabt med din komfort i fokus, hvilket gør den til en sand fornøjelse at bruge i din daglige rutine.

Dens enkle og tidløse design gør, at knoppen Dimple smelter ubesværet ind i enhver boligindretning. Tilføj denne smukke knop og skab et rum, hvor stil og funktionalitet smelter sammen på en bemærkelsesværdig måde.

Træ knop Dimple fås i Sortbejdset, Valnød og Egetræ og i tre forskellige diametre: 40 mm, 60 mm og 80 mm.

Vælg den, der bedst komplimenterer din unikke stil og opfylder dine behov. Med knop Dimple får du ikke blot en knop, men en smuk fornyelse af dine møbler og boligindretning.

Produktspecifikationer:

  • Diameter: 60 mm
  • Højde: 27 mm
  • Materiale: Ask, Sortbejdset
  • Inkl. skruer
  • Design: Adam Laws
  • Produceret af: Furnipart

Se alle de andre spændende træknopper.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart.

Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.