Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Dalby Poleret Kobber inkl. skrue

Varenr. GK-BD-339413-11

59,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Knob Dalby er en elegant og moderne knop i poleret kobber. Den fås i tre designs, der alle passer til forskellige boligindretninger.

Poleret kobber

Den polerede kobberknop er en varm og indbydende detalje, der passer perfekt til det moderne køkken eller badeværelse. Den giver et strejf af luksus og elegance til enhver indretning.

Poleret messing

Den polerede messingknop er en klassisk og tidløs detalje, der passer til enhver indretningsstil. Den giver et stilrent og elegant udtryk til køkken, badeværelse eller møbelknop.

Ubehandlet poleret messing

Den ubehandlede polerede messingknop er en unik og personlig detalje. Den vil over tid udvikle en flot patina, der giver den et rustikt og charmerende udtryk.

Knob Dalby – En knop, der passer til alle

Knob Dalby er en knop, der passer til alle og til alt. Den er elegant, stilren og tidløs, og den fås i et design, der helt sikkert også passer til din boligindretning.

Tilgængelige designs:

Produktspecifikationer

  • Diameter: 25 mm
  • Dybde: 20 mm
  • Fod: 10 mm
  • Materiale: Poleret kobber
  • Skrue medfølger M4
  • Producent: Beslag Design

Greb og knopper fra Beslag design

Deres udvalg af køkkengreb, møbelgreb, køkkenknopper og møbelknopper, passer perfekt til enhver indretningsstil. Så der er rig mulighed for at skabe din helt egen stil i din boligindretning. Deres sortiment spænder fra det mest trendy til det klassisk landlige. Uanset om du foretrækker et klassisk, tidløst, elegant eller moderne design, så er der helt sikkert greb og knopper, der matcher din personlige stil og æstetik.

De byder på et bredt udvalg af greb, knopper og dørgreb, der er velegnede til brug i alle typer rum, lige fra hjemmet, til butikken, kontoret, restauranten og hotellet. Deres udvalg afspejler, at de rette detaljer ikke blot fuldender indretningen, men også fortæller en historie og fremhæver det personlige præg.

Kvalitet, holdbarhed og æstetik er en fælles nævner i deres udvalg. De stiller høje krav til deres leverandører og prioriterer bæredygtighed for at minimere miljøpåvirkningen og sikre etisk fremstillede produkter gennem hele processen.

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.