Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb TAU 160 Rustfri

Varenr. GK-FP-446320160-66

208,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Leder du efter et køkkengreb, som med en klassisk form passer til ethvert hjem, kan du med fordel se nærmere på dette håndtag. TAU er del af en større serie, hvor du kan vælge mellem flere forskellige længder, farver og materialer, så du kan finde det, som matcher den øvrige indretning og din personlige stil.

Håndtaget er med sin kombination af buer og skarpe linjer en kunstnerisk og sjov tilføjelse til både køkken, bad, garderobe og bryggers, og så er der god plads til dine fingre, så du får et solidt greb. Dertil medfølger skruer, så du let kan montere din nye, flotte grebsløsning.

Køkkengreb Tau fås i en kortere model på 32 mm i hulafstand. Derudover fås greb Tau også i 2 andre udtryk: Mat sort og børstet messing.

Produktspecifikationer:
  • CC: 160 mm
  • Bredde: 286 mm
  • Dybde: 24,5 mm
  • Diameter: 10 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Aluminium, overfladebehandlet
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se de andre rustfri stål finish greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.