Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb TAU 32 Rustfri

Varenr. GK-FP-446320032-66

103,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Dette køkkengreb er del af en større serie af flere længder og farver som børstet matsort og børstet messing, så du kan vælge det udtryk, som sætter et personligt præg på indretningen og matcher det øvrige interiør. Med sin enkle udformning er håndtaget en raffineret tilføjelse til dine fronter i både køkken, bad og garderobe, og så er du sikret et behageligt greb med god plads til dine fingre, så du let kan komme til indholdet i skuffer og skabe.

Det rustfri look er et klassisk valg, som er velegnet i de fleste hjem, og så giver det et køligt touch, hvilket er velegnet i industrielle indretninger.

Køkkengreb Tau fås i en længere model på 160 mm i hulafstand. Derudover fås greb Tau også i 2 andre udtryk: Mat sort og børstet messing.

Produktspecifikationer:
  • CC: 32 mm
  • Bredde: 126 mm
  • Dybde: 24,5 mm
  • Diameter: 10 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Aluminium, overfladebehandlet
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre rustfri greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

32 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.