Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb TAU 32 Børstet Mat Sort

Varenr. GK-FP-446320032-76

103,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Designerne hos VE2 har i udformningen af dette køkkengreb søgt inspiration i den traditionelle måde, hvorpå man tidligere konstruerede skandinaviske træmøbler.

Grebet byder på en klassisk T-form, der gør det nemt at gribe fat om ved at placere fingrene på begge sider af hovedet. Den matsorte farve med en børstet finish giver grebet et flot ydre, som vil pynte i køkkenet såvel som i gangen eller i soveværelset.

Grebet fås i to forskellige størrelser, hvoraf dette er det mindste. Er det de mindre skuffer i hjemmet, der skal friskes op med nye greb, så vil denne størrelse være et godt valg, hvis du ønsker at skabe et harmonisk helhedsindtryk.

Køkkengreb Tau fås i en længere model på 160 mm i hulafstand. Derudover fås greb Tau også i 2 andre udtryk: Rustfri stål finish og børstet messing.

Produktspecifikationer:
  • CC: 32 mm
  • Bredde: 126 mm
  • Dybde: 24,5 mm
  • Diameter: 10 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Aluminium, overfladebehandlet
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre sorte greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt1,0000 kg
Hulafstand

32 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.