Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb TAU 160 Børstet Mat Sort

Varenr. GK-FP-446320160-76

208,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Med inspiration i den traditionelle måde, hvorpå man konstruerer skandinaviske træmøbler, har dette køkkengreb en skarp æstetik og høj funktionalitet. De runde former og lige kanter gør grebet til et unikt stykke hverdagsdesign, som udover sin praktiske funktion også tilfører køkkenet et stilrent element.

Produceret af det danske firma Furnipart og designet af VE2 får du kvalitet for pengene, så du kan glæde dig over din nye grebsløsning mange år frem. Samtidig får du en let montering og pæn finish, da skruer medfølger. Derudover er grebet fremstillet af aluminium og med sin overfladebehandling let at vedligeholde, så du efter en lang dag i køkkenet let kan tørre grebet over.

Køkkengreb Tau fås i en kortere model på 32 mm i hulafstand. Derudover fås greb Tau også i 2 andre udtryk: Rustfri stål finish og børstet messing.

Produktspecifikationer:
  • CC: 160 mm
  • Bredde: 286 mm
  • Dybde: 24,5 mm
  • Diameter: 10 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Aluminium, overfladebehandlet
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre sorte greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.