Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb TAU 160 Børstet Messing

Varenr. GK-FP-446320160-31

208,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Dette køkkengreb laves i både børstet matsort, rustfrit look og børstet messing, så du frit kan vælge, hvilket personligt præg du vil sætte på dit hjem.

Selve grebet består af en lang, slank linje, mens fødderne giver håndtaget en klædelig robusthed, og til sammen giver disse elementer et formfuldendt greb, der med sin børstede messingfinish vil tilføre en behagelig varme til rummet.

Her får du et godt greb med en knivskarp æstetik og høj funktionalitet. Søger du et greb, der både er flot at se på, og som kan give dig nem og hurtig adgang til ting og sager i dine skabe og skuffer, så er dette greb et køb, du ikke vil fortryde.

Køkkengreb Tau fås i en kortere model på 32 mm i hulafstand. Derudover fås greb Tau også i 2 andre udtryk: rustfri stål finish og børstet messing.

Produktspecifikationer:
  • CC: 160 mm
  • Bredde: 286 mm
  • Dybde: 24,5 mm
  • Diameter: 10 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Aluminium, overfladebehandlet. Kan have et rødligt skær, specielt i et varmt lys.
  • Designer: VE2
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre messing greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.