Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb Break 160 Mat Sort

Varenr. GK-FP-556720160-99

89,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se vores innovative køkkengreb Break, hvor design og styrke forenes i en unik symbiose. Inspireret af idéen om at bryde for at skabe, har vi skabt et greb, der skiller sig ud med sin unikke tilgang til design. Grebet udfordrer konventionerne og præsenterer en ny æstetik, der fanger øjet og begejstrer sanserne.

Vores køkkengreb Break er skabt med et innovativt koncept, hvor metalrør konceptuelt brydes i enderne for at danne grebets understøtninger. Dette skaber ikke kun et visuelt interessant design, men tilføjer også en ekstra dimension af styrke og funktionalitet til grebet.

Med vores køkkengreb Break får du ikke kun et praktisk greb til dine køkkenskabe og skuffer, men også et designelement, der skiller sig ud og tilfører dit køkken en unik og modernistisk æstetik. Uanset om du ønsker at tilføje et strejf af innovation til dit køkken eller bare ønsker et greb, der skiller sig ud fra mængden, vil vores køkkengreb være det perfekte valg.

Greb Break fås også i en længere model på 320 mm samt i mat nikkel og blank krom.

Produktspecifikationer:
  • C/C: 160 mm
  • Længde: 171 mm
  • Bredde: 11 mm
  • Dybde: 33,5 mm
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: Meneghello Paolelli Associati
  • Producent: furnipart

Se alle de andre sorte greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.