Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Vanilla 140

Varenr. HS-FP-601201096-0

99,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Dette køkkengreb Vanilla er lavet i hvidt porcelæn, der vil sætte et elegant præg på skuffelåger og skabsfronter i hjemmet. Grebets klassiske hvide farve gør, at den fint kan matches med alverdens farver og materialer. Så uanset, hvordan du har valgt at indrette dit hjem, så er dette greb en stilsikker investering, som kan sætte en dekorativ prik over i’et på ethvert rum.

Dette køkkengreb er lavet med en rektangulær formgivning, der kan bruges både lodret og vandret. Grebet er lavet med en bred front og en smallere bund, hvilket gør det let at gribe fat om, når indholdet i skabe og skuffer skal tilgås.

Greb Vanilla fås også i en mindre model.

Produktspecifikationer:
  • CC: 96 mm
  • Længde: 140 mm
  • Bredde: 30 mm
  • Højde: 26 mm
  • Materiale: Keramik, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle hvide greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

96 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.