Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Vanilla 50

Varenr. GK-FP-601201016

74,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

De rene og glatte linjer, der præger dette køkkengreb Vanilla, er med til at give det et klassisk udtryk, som vil klæde både lyse og mørke møbler.

Det keramiske køkkengreb kan med fordel bruges til at sætte et romantisk præg på køkkenet eller på møblerne rundt om i hjemmet. Den glatte overflade gør, at grebet nemt kan tørres af, og der er derfor ingen sag at holde det pænt og rent.

Grebet fås i to forskellige størrelser, hvoraf dette er det mindste. Denne model kan du derfor med fordel matche med de mindre møbler og smallere skabe i dit hjem. Se den længere model.

Produktspecifikationer:
  • CC: 16 mm
  • Længde: 50 mm
  • Bredde: 30 mm
  • Højde: 26 mm
  • Materiale: Keramik, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre hvide greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

16 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.