Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Toiletlås R Sort

Varenr. GK-BD-751101-41

269,00 kr.

På lager

Leveringstid: 4-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Er du på udkig efter en toiletlås i sort med et stilrent, moderne design, kan du med fordel se nærmere på denne model. Toiletbesætning R i sort er en del af en større serie, der inkluderer flere farver som antik bronze, børstet messing og en rustfri stålfinish, hvilket giver dig rig mulighed for at vælge det udtryk, som passer til det øvrige interiør og din personlige stil.

Ønsker du et ensartet udtryk på dine døre, kan du matche denne toiletlås med dørhåndtagene Tavira, Helix 200 eller Helix 200 Stripe og opnå et flot resultat. Derudover medfølger et komplet monterings sæt, så du ikke skal tænke på at købe skruer, men hurtigt og enkelt kan montere låsen.

Produktspecifikationer:

  • C/C (Afstand Skruehuller): 27 mm
  • Diameter: 52 mm
  • Dybde: 11 mm
  • Skruer inkluderet: Komplet med monterings sæt
  • Producent: Beslag Design

Se alle vores toiletbesætninger.

Dørhåndtag og dørgreb med en fjedermekanisme

Bemærk, at dørhåndtag i Helix-serien er forsynet med en fjedermekanisme. Disse særlige dørhåndtag er konstrueret til automatisk at vende tilbage til deres oprindelige position efter tryk. Fjedermekanismen i håndtaget er skabt til at skabe modstand ved nedtrykning, og når trykket frigives, sikrer fjederen, at håndtaget vender tilbage til sin oprindelige position.

Dørhåndtag med fjedermekanisme tjener ikke kun det praktiske formål at forhindre utilsigtet åbenstående døre, men sikrer også korrekt lukning af døren. Udover dette æstetiske aspekt giver fjedermekanismen også en visuel appel, da håndtaget altid vender tilbage til en lige og pæn position. Den kombination af visuel appel og praktisk funktionalitet gør disse dørhåndtag til en tiltalende og anvendelig komponent for dem, der værdsætter både form og funktion i deres boligindretning.

Vægt0,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.