Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Dørhåndtag Tavira Sort

Varenr. GK-BD-751031-41

745,00 kr.

På lager

Leveringstid: 4-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Med dette dørgreb i sort får du et smukt, nordisk design, som giver din indretning kant og skaber en moderne kontrast, hvis det monteres på hvide døre. Tavira giver med sine afrundede kanter et behageligt greb, og så sikrer en fjedringsmekanisme, at dørhåndtaget altid går tilbage i sin vandrette position. Derudover fås dørhåndtaget også i en rustfri stålfinish, så du kan vælge den farve, som matcher din indretning og sikrer et ensartet udtryk.

Dørhåndtaget passer til indvendige døre, der er 35-48 mm dybe, og så er skruer, nøgleplade og et komplet monteringssæt inkluderet, så du hurtigt kan montere og glæde dig over din nye grebsløsning.

Du finder en toiletbesætning som passer til dørhåndtag Tavira i sort her.

Produktspecifikationer:

  • C/C (Afstand Skruehuller): 30 mm
  • Længde: 150 mm
  • Dybde: 62 mm
  • Materialer: Aluminium
  • Skruer inkluderet: Komplet med monteringssæt
  • Andre oplysninger: Dørblad tykkelse: 35-48 mm
  • Producent: Beslag Design

Se alle vores dørgreb i sort her.

Dørhåndtag og dørgreb med en fjedermekanisme

Bemærk, at adskillige dørhåndtag fra Beslag Design er forsynet med en fjedermekanisme. Disse særlige dørhåndtag er konstrueret til automatisk at vende tilbage til deres oprindelige position efter tryk. Fjedermekanismen i håndtaget er skabt til at skabe modstand ved nedtrykning, og når trykket frigives, sikrer fjederen, at håndtaget vender tilbage til sin oprindelige position.

Dørhåndtag med fjedermekanisme tjener ikke kun det praktiske formål at forhindre utilsigtet åbenstående døre, men sikrer også korrekt lukning af døren. Udover dette æstetiske aspekt giver fjedermekanismen også en visuel appel, da håndtaget altid vender tilbage til en lige og pæn position. Den kombination af visuel appel og praktisk funktionalitet gør disse dørhåndtag til en tiltalende og anvendelig komponent for dem, der værdsætter både form og funktion i deres boligindretning.

Beslag Designs dørgreb, der er udstyret med en fjedermekanisme, inkluderer eksempler som Tavira, Helix 200 og Helix 200 Stripe. For at sikre korrekt funktion er det afgørende, at det flade stykke på monteringsskiven (i bunden) er helt vandret. Dette sikrer, at grebet vender tilbage til sin vandrette position uden problemer.

Vægt 0,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.