Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkenknop Tuba Eg Ubehandlet

Varenr. GK-FP-109120028-051

47,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Med knopper i træ kan du på enkel vis bringe et strejf af naturen ind i dit hjem. Her er denne flotte træknop i egetræ (ubehandlet) et godt valg. Strukturen på træet er bevaret, og knoppen vil derfor kun blive smukkere at se på, som tiden går. Knoppen vil med sit rustikke look supplere den øvrige indretning på bedste vis.

På de bredere skuffer og tungere låger kan du med fordel montere greb. Træknop Tuba laves også som greb i to forskellige længder (128 mm og 256 mm).

Greb og knop laves i 4 forskellige udtryk: sort, eg lakeret, ubehandlet eg og valnød. Der er derfor rig mulighed for at finde det helt rigtige match til samtlige af dine skabe, skuffer og møbler blandt de mange modeller i Tuba-serien.

Produktspecifikationer:

  • Diameter: 28 mm
  • Dybde: 19 mm
  • Materiale: Eg, ubehandlet
  • Leveres inkl. skruer
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre flotte ubehandlede træknopper.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart.

Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.