Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Knop Mushroom 50 Eg Ubehandlet

Varenr. GK-VI-4411-01-000

49,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Det er ikke svært at gætte, hvad der har udgjort inspirationskilden til træknop Mushroom, som med sit brede hoved i høj grad leder tankerne over på en lille svamp.

Knoppen er designet og produceret af Vonsild, som er kendte for at skabe grebsløsninger i træ. Denne model er lavet af egetræ, og den lyse træsort vil i samspil med knoppens enkle udformning sætte et fint og minimalistisk præg på indretningen. Knoppens lille størrelse gør, at den med fordel kan monteres på de mindre fronter i hjemmet for et formfuldendt udtryk. Til de lidt større fronter kan du bruge den lidt større Mushroom træknop med en diameter på 65 mm, som du også finder her hos Grebkompagniet.

Produktspecifikation:

  • Diameter: 50 mm
  • Højde: 28 mm
  • Designer: Vonsild
  • Producent: furnipart

Se alle de andre ubehandlede træknopper.

Vonsild by furnipart

Trægreb fra furnipart (Vonsild by furnipart) er mere end blot greb til dine møbler; det er en hyldest til naturen. Foreningen af ægte træs skønhed, dygtigheden i håndværket og passionen for detaljer skaber en oplevelse af udsøgt kvalitet i alle trægreb og træknopper i Vonsild by furnipart. Vi inviterer dig til ind i en verden af trægreb og træknopper, der ikke blot er praktiske, men også autentiske og beriget med en naturlig skønhed. Vi omfavner træets karakter med dets komplekse mønstre, unikke årestrukturer og flotte nuancer – det er disse karakteristika, der gør hvert eneste trægreb og træknop unik.

Vægt 0,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.