Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkenknop Gate Antik Messing

Varenr. GK-FP-549820018-39

28,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Designer Adam Laws har til udarbejdelsen af Knop Gate fundet inspiration i gamle traditioner med smedejernsarbejde, og det har resulteret i et både elegant og rustikt design, som kan bruges i mange forskellige typer af indretninger.

Knoppen vil med sit enkle look og sin lille størrelse kunne være med til at sætte et minimalistisk præg på skuffer og skabe i hjemmet. Knoppen kan med fordel bruges på mindre elementer for en flot sammenhæng. Du kan også vælge at bruge Gate knoppen som en elegant knage til overtøjet i gangen eller til håndklæderne i badeværelset. Muligheder er der med andre ord nok af med Gate knoppen.

Du kan også bruge knoppen sammen med det tilhørende køkkengreb.

Produktspecifikationer:

  • Diameter: 18,2 mm
  • Højde: 22,8 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink/overfladebehandlet
  • Designer: Adam Laws
  • Producent: Furnipart

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.