Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Gate 160 Antik Messing

Varenr. GK-FP-549720160-39

88,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Vil du sætte dit eget personlige præg på dine køkkenfronter eller på møblerne i dit hjem, så kan det nemt gøres ved at udskifte de nuværende greb med køkkengreb Gate, der har en antik finish og et gyldent messinglook.

Grebet er lavet af overfladebehandlet zink, så du kan være sikker på at få et holdbart greb, der kan holde til både daglig brug og hyppig rengøring.

Furnipart står bag dette køkkengreb og har fået hjælp af Adam Laws til udformningen, som byder på en bred og flad midte og runde sider. Grebet er behageligt at gribe om og gør det nemt at åbne og lukke skabe og skuffer.

Der er en matchene knop hvis du ønsker at blande greb og knopper.

Produktspecifikationer:

  • CC: 160 mm
  • Længde: 172 mm
  • Højde: 12 mm
  • Dybde: 29,7 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink/overfladebehandlet
  • Designer: Adam Laws
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre messing greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.