Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Vista 256 Rustfri Look

Varenr. HS-FP-538560256-66

119,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Sæt den sidste detalje på skuffer og skabe i dit køkken med dette køkkengreb i rustfri stål finish, der henter inspiration fra bronzealderens redskaber. Bag sit diskrete ydre gemmer sig en nøje udformet geometri, der skaber et dynamisk og forførende udtryk. På trods af grebets skarpe geometriske vinkler opleves det behageligt og blødt at røre ved – en følelse, der kan sammenlignes med at stryge hånden over en sten på stranden, slebet glat og rund af havets bevægelser.

Greb Vista er skabt med omhu og fokus på detaljer, hvilket resulterer i et håndtag, der er enkelt og underspillet, men samtidig bærer et organisk og naturligt udtryk. Dette er mere end blot et greb til køkkenlåger; det er en invitation til at opleve skønheden i enkle former og nyde den beroligende følelse af bløde kanter. Lad køkkengreb Stål Vista være den subtile forandring, der tilfører dit køkken et strejf af tidløs elegance og praktisk kunst.

Du kan også vælge at se på den lidt kortere udgave på 160 mm.

Produktspecifikationer:
  • C/C (afstand mellem hullerne): 256 mm
  • Længde: 272 mm
  • Højde: 38 mm
  • Bredde: 10 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre rustfri greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.