Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Vista 160 Rustfri Look | Greb til køkkenlåger

Varenr. HS-FP-538560160-66

79,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Sæt den sidste detalje på skuffer og skabe i dit køkken med dette greb til køkkenlåger i rustfri stål finish, inspireret af bronzealderens redskaber. Bag det blide ydre afslører grebet en præcis geometri, der giver et dynamisk og raffineret udtryk. Trods sine skarpe geometriske vinkler føles grebet behageligt og blidt at røre ved – en oplevelse, der kan sammenlignes med at føle en sten på stranden, som er blevet slebet helt glat og rund af at have ligget på havbunden.

Vista er designet med omhu og detaljeorientering for at give dig et håndtag, der er simpelt og underdrevet, men samtidig bærer et organisk og naturlig udtryk.

Det er ikke bare et greb til køkkenlåger; det er en invitation til at opleve skønheden i enkle former og den beroligende fornemmelse af bløde kanter. Lad Vista være den subtile forandring, der tilfører dit køkken et strejf af tidløs elegance og funktionel kunst.

Ønsker du et længere greb til skabe, så fås Vista i en 320 mm udgave.

Produktspecifikationer:
  • C/C (afstand mellem hullerne): 160 mm
  • Længde: 176 mm
  • Højde: 38 mm
  • Bredde: 10 mm
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre greb i rustfri.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.