Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Slim 448 Rustfri

Varenr. GK-FP-515460448-66

200,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Med dette slanke skabsgreb har du mulighed for at vælge mellem tre forskellige udtryk og længder, så du får den optimale løsning i dit køkken, bad eller garderobe. Det rustfri look og krom er velegnet i de fleste hjem, da armatur og vask ofte har et lignende udtryk, og du herigennem skaber sammenhæng mellem farve- og materialevalg.

Det sorte look er ideelt i nordiske indretninger, hvor den mørke tone skaber stemning og et personligt udtryk. Grebene fås i flere længder, som alle er standardmål, så du med fordel kan genbruge de oprindelige monteringshuller, hvis du nemt og hurtigt vil ændre looket i dit hjem.

Produktspecifikation:

  • C/C: 448 mm
  • Længde: 488 mm
  • Bredde: 8/11 mm
  • Højde: 30 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Neuhaus
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre greb i rustfri stål finish.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

448 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.