Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Slim 320 Rustfri

Varenr. GK-FP-515460320-66

170,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Leder du efter et stilrent skabsgreb til køkken, bad eller garderobe, som fuldender din minimalistiske indretningsstil, er dette er godt valg. Grebet er en smuk designløsning og fungerer både som et praktisk og dekorativt element i hjemme. Med sin enkle udformning og det rustfrit look er grebet velegnet til de fleste stilarter og et populært valg i den moderne indretning.

Fordi dine grebsløsninger ikke alene handler om praktik og funktionalitet, kan du også få grebene i andre designs. Er du til et mørkt og nordisk udtryk fås grebet i sort, og ønsker du et blankt look, er krom et perfekt valg, så du kan fuldende det overordnede look i din indretning.

Skabsgreb Slim fås også i en kortere model på 160 mm samt en længere på 448 mm.

Produktspecifikation:

  • C/C: 320 mm
  • Længde: 360 mm
  • Bredde: 8/11 mm
  • Højde: 30 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Neuhaus
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre rustfri greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

320 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.