Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Port Rustfri Look

Varenr. HS-FP-542760096-66 2

106,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Det elegante, skålformede greb, som er kendt for sit originale udtryk på tungere møbler som apoteker- og købmandsdiske, er med sin nyfortolkning ideel til dine elementer i køkken og bad. Grebet passer med sit let kantede og rustfri look til en lang række overflader, uanset om de er blanke, matte eller af træ. Derudover får du et solidt greb, som giver god plads til dine fingre og let kan tørres af, så grebet holder sig pænt.

Grebets udtryk har fået et twist og er dermed et populært valg i den moderne indretning. For eksempel er skruerne ikke synlige, hvilket skaber et rent udtryk på låger og skuffer, og så fås det også i en antik brun farve for et originalt touch.

Dette skål fås også i antik brun for et stringent og råt udtryk samt i antik grå.

Produktspecifikationer:

  • CC: 96 mm
  • Længde: 112 mm
  • Højde: 29,8 mm
  • Bredde: 39 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se de andre rustfri greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

96 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.