Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Port Antik Grå

Varenr. HS-FP-542760096-22

106,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Leder du efter et moderne skålgreb, kan du med fordel se nærmere på dette greb, som med sin skålformede opbygning giver et nostalgisk touch til dine fronter i køkken eller bad. Håndtaget giver med sin udformning god plads til dine fingre, så du får et fast og komfortabelt greb, og så er det moderne twist i dette design, at skruerne ikke er synlige, men lader grebet træde frem.

Grebet er produceret af den danske virksomhed Furnipart, og fordi skruer medfølger, kan du let montere din nye grebsløsning, så du er sikret en pæn finish og kan nyde det stilrene resultat år efter år.

Grebet fås også i et rustfrit look for et stringent og råt udtryk samt i antik brun.

Produktspecifikationer:
  • CC: 96 mm
  • Længde: 112 mm
  • Højde: 29,8 mm
  • Bredde: 39 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre greb i antik.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

96 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.