Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Port Antik Brun

Varenr. HS-FP-542760096-23

106,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Med sin skålformede udformning får du her et solidt skålgreb med god plads til fingrene, så du nemt kan få adgang til indholdet i skabe og skuffer. Grebets udformning gør desuden, at skruerne er gemt væk, så du får et greb med en stilrent og formfuldendt udtryk.

Port grebet er lavet i en antik brun farve, der giver grebet et originalt look, som vil sætte sit helt eget autentiske præg på hjemmet. Grebet kan med fordel bruges til at give skabe og skuffer i køkkenet et helt nyt udtryk.

Grebet fås også i et rustfrit look for et stringent og råt udtryk samt i antik grå.

Produktspecifikationer:
  • CC: 96 mm
  • Længde: 112 mm
  • Højde: 29,8 mm
  • Bredde: 39 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se de andre greb i antik.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

96 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.