Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Fold 160 Antik grå

Varenr. HS-FP-537960160-22

78,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Dette moderne køkkengreb er et klassisk valg til både køkken, bad, bryggers og garderobe, så du er sikret et æstetisk og praktisk element. Grebets kantede detaljer tilfører liv og stemning til dine fronter og giver ligeledes et fast og behageligt greb, så du let kan få adgang til indholdet i dine skuffer og skabe.

Grebet er produceret af danske Furnipart og designet af Kamper Form, så du er sikret kvalitet for pengene. Derudover fås det i flere forskellige farver, hvilket giver dig rig mulighed for at vælge det udtryk, som matcher din stil og sætter prikken over i´et i den overordnede indretning. Se køkkengreb Fold i antik brun og i rustfri finish.

  • C/C: 160 mm
  • Længde: 170 mm
  • Bredde: 18 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre spændende greb i antik.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.