Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Fold 160 Antik Brun

Varenr. HS-FP-537960160-23

78,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

De affasede kanter på dette køkkengreb er med til at fuldende det lækre design, som på en og samme tid udstråler modernitet og klassisk elegance. Håndtaget er lavet med en god bredde, som sikrer en høj grad af brugervenlighed.

Grebet er lavet i en antik brun farve, som kan bruges til at give et strejf af charme til møblerne i stuen såvel som fronterne i køkkenet.

Er du til det antikke look, så vil det andet køkkengreb i antik grå med stor sandsynlighed falde i din smag. Søger du snarere det klassiske udtryk, eller foretrækker du en rå finish, så laves denne model også i en rustfri udgave.

Produktspecifikation

  • C/C: 160 mm
  • Længde: 170 mm
  • Bredde: 18 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre greb antik.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.