Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb Fold 160 Rustfrit Look

Varenr. HS-FP-537960160-66

78,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Leder du efter et klassisk køkkengreb til hjemmet, får du med Fold 160 fra Furnipart et fint produkt, som passer i enhver indretning. Det rustfri look giver et rent udtryk i både køkken og bad, hvad end din stil er moderne og skandinavisk eller romantisk.

Grebets kantede og enkle design gør det velegnet til både skabe og skuffer, og så produceres det i flere forskellige udtryk, så du kan finde det rette greb alt afhængigt af din øvrige indretning og farvevalg. Med det kantede design er du sikret et tidløst køkkengreb samtidig med, du får kvalitet for pengene.

Du kan også finde greb Fold i antik brun samt i antik grå.

Produktspecifikationer

  • C/C: 160 mm
  • Længde: 170 mm
  • Bredde: 18 mm
  • Skruer medfølger
  • Designer: Kamper Form
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre spændende rustfri greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.