Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Bull 192 Antik Brun

Varenr. HS-FP-528260192-23

129,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Det er de små detaljer, der kan være med til at gøre hele forskellen, og vil du skabe fornyelse i dit hjem, så er greb et fantastisk godt sted at starte. Dette Bull skabsgreb er lavet i zink og er malet med en antik brun farve, som er både stilfuld og meget moderne.

Håndtaget er afrundet, og så er det lavet med god plads til fingrene, hvilket sikrer et godt og behageligt greb, når du skal åbne skabe og skuffer.

Her får du et skabsgreb i god kvalitet, som med sit tidløse look kan bruges til at fuldende din indretning eller give den et nyt, frisk pust.

Greb Bull fås også i 2 kortere modeller på henholdsvis 128 mm og i 160 mm.

Produktspecifikation:

  • C/C: 192 mm
  • Længde: 203 mm
  • Bredde: 38 mm
  • Højde: 18 mm
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: Furnipart
  • Producent: Furnipart

Se de andre greb i antik.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

192 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.