Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Bull 160 Antik Brun

Varenr. HS-FP-528260160-23

85,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Den antikke brune farve er med til at give dette køkkengreb en fin patina og et lækkert udtryk. Det brune greb kan bruges til at give skabe og skuffer et strejf af naturlig elegance, og grebet kan med fordel matches med farver som hvid, bordeaux og sort. Den antikke brune farve vil ligeledes klæde møbler og låger af træ.

Bull grebet fås også i en antik grå farve, og laves desuden i 3 forskellige størrelser. Så uanset om det er de brede skuffer eller de smalle skabe, der mangler et greb, så er der rig mulighed for at finde en model i Bull-serien, der passer perfekt til.

Køkkengreb Bull fås også i 128 mm samt i 192 mm.

Produktspecifikation:

  • C/C: 160 mm
  • Længde: 170 mm
  • Bredde: 33 mm
  • Højde: 15 mm
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: Furnipart
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre antik greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.