Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Bull 128 Antik Brun

Varenr. HS-FP-528260128-23

71,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Giv dit hjem et strejf af fordums tider med dette køkkengreb, der er lavet i en lækker, brun farve. Grebets antikke look vil udgøre en dekorativ detalje på møbler og skuffefronter rundt om i hjemmet. Du kan også med fordel bruge den på møbler i flere forskellige rum rundt om i boligen, så der skabes en fin, rød tråd i indretningen.

Grebet er en del af Bull-serien, og her har du mulighed for at vælge mellem køkkengreb i 3 forskellige størrelser i antik brun.

Bull er det perfekte valg for dig, der vil sætte dit helt eget præg på dit hjem med greb, der skiller sig lidt ud fra mængden.

Kombiner dette greb med de 2 andre længder på 160 mm og den lidt længere på 192 mm.

Produktspecifikation:

  • C/C: 128 mm
  • Længde: 139 mm
  • Bredde: 33 mm
  • Højde: 14,6 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Designer: Furnipart
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre greb i antik.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

128 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.