Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Bench 200 Rustfri Look

Varenr. HS-FP-442320200-66

79,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Dette profilgreb fra Furnipart er med sit enkle udtryk velegnet i rum som køkken, bad, entré og garderobe. Det lineære og moderne design tilfører en smuk finish, og så monteres profilgrebet bagfra, som med sin vinklede front sikrer dig et fast greb og let adgang til skuffer og skabe.

Det moderne, rustfri look giver et køligt udtryk i din indretning, hvilket passer i de fleste hjem. Er du i stedet til varmere og mørkere farver, findes profilgreb Bench også i børstet messing og mat sort, så du har mulighed for at sætte prikken over i´et med det korrekte materiale- og farvevalg.

Derudover fås køkkengreb Bench også i en kortere model på 40 mm.

Produktspecifikationer:

  • CC: 160 mm
  • Længde: 200 mm
  • Højde: 19 mm
  • Bredde: 48 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Aluminium, overfladebehandlet
  • Designer: Adam Laws
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre spændende profilgreb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.