Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Bench 200 Mat Sort

Varenr. HS-FP-442320200-76

81,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Hos Grebkompagniet ved vi, at køkkengreb er meget mere end bare en praktisk foranstaltning, der kan bruges til at give lettere adgang til alt det, der gemmer sig bag låger og i skabe og skuffer. For os er grebet en måde, hvorpå man kan sætte sit eget touch på indretningen af hjemmet. Det kan for eksempel gøres med dette lækre greb.

Grebet er lavet med en vinklet front, der bliver tykkere ned mod den nederste kant, og dette er med til at give et fast og godt greb, som du vil glæde dig over hver eneste dag.

Dette grebs sorte farve gør det superanvendeligt, og det kan således både bruges til skabene i køkkenet, skufferne i badeværelset såvel som på lågerne entreen.

Køkkengreb Bench fås også i en kortere model på 40 mm.

Produktspecifikationer:
  • CC: 160 mm
  • Længde: 200 mm
  • Højde: 19 mm
  • Bredde: 48 mm
  • Materiale: Aluminium, overfladebehandlet
  • Skruer medfølger
  • Designer: Adam Laws
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre spændende sorte køkkengreb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.