Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Bench 40 Mat Sort

Varenr. HS-FP-442320040-76

44,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Dette skuffegreb byder på et moderne, lineært look, der vil fungere som en stilfuld tilføjelse til skuffer og skabe i dit hjem. Grebet er udformet med en vinklet front, der bliver tykkere mod grebets bund, og det giver et godt greb, der let kan give dig adgang til skuffer og skabes indhold. Søger du et greb, der er lavet til at blive brugt, og som samtidig er smukt at kigge på, så er dette greb et rigtigt godt bud.

Grebet måler 40mm x 19mm x 48mm, og med sin lille størrelse vil det være et perfekt match med de mindre låger i hjemmet. Den sorte farve gør, at grebet kan bruges til låger i lige præcis den farve og i det materiale, du foretrækker.

Skuffegreb Bench fås også i en længere model på 200 mm.

Produktspecifikationer:
  • CC: 20 mm
  • Længde: 40 mm
  • Højde: 19 mm
  • Bredde: 48 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Aluminium, overfladebehandlet
  • Designer: Adam Laws
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre sorte greb til køkken.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.