Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Køkkengreb Bench 40 Rustfri Look

Varenr. HS-FP-442320040-66

40,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Dette klassiske og stilrene profilgreb er velegnet til skuffer og låger i både køkken, bad og garderobe. Med sit enkle udtryk giver grebet en flot finish og lader samtidig dine elementer træde frem i rummet. Bench er produceret i aluminium og overfladebehandlet, så du let kan tørre grebet over, og så øges grebets tykkelse ned mod nederste kant, hvilket sikrer dig et fast greb.

Grebet fås i et eksklusivt valg af farver og designs, så du kan skabe en rød tråd i resten af din indretning, uanset om din stil er nordisk, klassisk eller romantisk.

Profilgreb Bench fås også i en mindre model på 40 mm.

Produktspecifikationer:
  • CC: 20 mm
  • Længde: 40 mm
  • Højde: 19 mm
  • Bredde: 48 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Aluminium, overfladebehandlet
  • Designer: Adam Laws
  • Producent: Furnipart

Se de andre flotte profilgreb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.