Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb Torch 160 Rustfri

Varenr. GK-FP-546560160-66

105,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Med inspiration i den klassiske lommelygte er dette køkkengreb en sjov tilføjelse til dine fronter i hele hjemmet. Kombinationen af skarpe linjer og runde former gør grebet til et lille stykke kunst i sig selv, og så er du med grebsfladens fire flader sikret et særdeles godt greb. Det industrielle, elegante udtryk passer til de fleste indretninger og giver et spændende indtryk, som du kan nyde år efter år.

Det stilrene køkkengreb er fremstillet i zink og overfladebehandlet, hvilket gør det slidstærkt og let at vedligeholde. Derudover medfølger skruer, så du nemt kan montere din nye grebsløsning og få en pæn finish. Grebet fås derudover i 2 andre udtryk; Mat sort samt børstet antracit.

Produktspecifikationer:
  • CC: 160 mm
  • Bredde: 177 mm
  • Dybde: 36,6 mm
  • Diameter: 13,3 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Designer: Rikke Frost
  • Producent: Furnipart

Se alle rustfri stål finish greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.