Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb Torch 160 Børstet Antracit

Varenr. GK-FP-546560160-91

105,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Torch er navnet på dette køkkengreb, og det er langt fra tilfældigt. Torch betyder nemlig lommelygte på engelsk, og det er netop den klassiske lommelygte fra 80’erne, der har været inspirationskilden, da dette greb blev designet.

Grebet er blevet lavet med fire flader, der sikrer et godt og fast greb. Samspillet mellem det børstede antracit og grebets udformning gør, at det får et lidt råt og industrielt look, som passer godt ind i det moderne hjem.

Grebet kan bruges til at fuldende et minimalistisk køkken med rå elementer, eller det kan sætte et lidt anderledes præg på en romantisk eller klassisk indretningsstil. Hvordan du vil inkorporere dette køkkengreb i din egen personlige stil, er helt op til dig.

Greb Torch fås også i mat sort og rustfri stål finish.

Produktspecifikationer:
  • CC: 160 mm
  • Bredde: 177 mm
  • Dybde: 36,6 mm
  • Diameter: 13,3 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Designer: Rikke Frost
  • Producent: Furnipart

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

 

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.