Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb Torch 160 Mat Sort

Varenr. GK-FP-546560160-99

107,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Leder du efter et køkkengreb, som skiller sig ud fra mængden, kan du med fordel se nærmere på dette fine design. Grebet er produceret af den danske virksomhed Furnipart og designet af Rikke Frost, som med inspiration i den klassiske lommelygte har skabt et stilrent greb. Dermed er du sikrer god kvalitet og funktionelt design med et twist.

Det stilrene køkkengreb er med sine fire flader og runde afslutninger en kunstnerisk tilføjelse i hele hjemmet, hvad end du mangler greb i køkken, bad eller garderobe. Samtidig er du sikret et solidt greb og let vedligeholdelse, da grebets overflader er glatte. Grebet fås også i rustfri stål finish samt børstet antracit.

Produktspecifikationer:
  • CC: 160 mm
  • Bredde: 177 mm
  • Dybde: 36,6 mm
  • Diameter: 13,3 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Designer: Rikke Frost
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre sorte greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.