Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb Junction 160 Rustfri

Varenr. GK-FP-547060160-66

77,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Dette lækre køkkengreb er med sit bløde og klassiske udseende et, som passer til de fleste indretninger, hvad end din stil er nordisk, klassisk eller romantisk. Junction 160 er del af en serie, hvorfor du kan vælge mellem flere farver som børstet messing og børstet antracit og finde den type, som bedst matcher hjemmets indretning.

Den glatte overflade og de afrundede detaljer i grebets ende tilfører et twist og skaber kontrast mellem håndtagets organiske udseende og elementernes skarpe linjer, hvilket bløder din indretning op. Ligeledes er der i designet fokus på grebets hoveddele – selve grebet og de to fødder, hvor grebet monteres, så du udfordrer det klassiske bøjlegreb og skaber kant.

Køkkengreb Junction fås i 3 andre udtryk: Børstet antracit, børstet messing og mat sort.

Produktspecifikationer:
  • CC: 160 mm
  • Bredde: 170 mm
  • Dybde: 34,2 mm
  • Diameter: 10 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Designer: Steffensen & Würtz
  • Producent: Furnipart

Se de andre greb i rustfri.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.