Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb Junction 160 Mat Sort

Varenr. GK-FP-547060160-99

83,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Junction køkkengreb er en videreudvikling på det klassiske bøjlegreb, som bruges i mange danske hjem. Her har designerne Steffensen og Würtz valgt at opdele grebet, således at de tre funktionsflader fremhæves. De to fødder er lavet med små indhak, som gør, at de skiller sig lidt ud fra selve grebet, hvor der tages fat, når skuffen eller skabet skal åbnes. Disse designvalg gør, at grebet får et lidt anderledes udtryk, der adskiller den lidt fra det originale bøjlegreb.

Med sin fine, matsorte farve kan dette greb placeres på skuffer, skabe og køkkenlåger i en hvilken som helst farve og i ethvert materiale. Kun fantasien sætter grænserne for mulighederne med det tidløse Junction greb.

Køkkengreb Junction fås i 3 andre udtryk: Børstet antracit, rustfri stål finish og børstet messing.

Produktspecifikationer:
  • CC: 160 mm
  • Bredde: 170 mm
  • Dybde: 34,2 mm
  • Diameter: 10 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Designer: Steffensen & Würtz
  • Producent: Furnipart

Se alle de andre sorte greb.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.