Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Greb Junction 160 Børstet Antracit

Varenr. GK-FP-547060160-91

81,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Ønsker du et enkelt, tidløst køkkengreb, som udfordrer det klassiske bøjlegreb og tilfører et stilrent design til både køkken, bad, garderobe og bryggers, kan du med fordel se nærmere på dette. Håndtagets design tager udgangspunkt i de tre hovedelementer, som er selve grebet og de to fødder, hvor grebet monteres. Hermed får du et spændende greb, som ikke kun er en praktisk funktion, men også et lille kunststykke i hverdagen.

Vælger du dette håndtag får du et smukt, brugervenligt køkkengreb, som du kan nyde mange år frem, og så er du sikret kvalitet for pengene. Ligeledes får du en let opsætning og pæn finish, da skruer følger med grebet.

Greb Junction fås i 3 andre udtryk: Rustfri stål finish, børstet messing og mat sort.

Produktspecifikationer:
  • CC: 160 mm
  • Bredde: 170 mm
  • Dybde: 34,2 mm
  • Diameter: 10 mm
  • Skruer medfølger
  • Materiale: Zink, overfladebehandlet
  • Designer: Steffensen & Würtz
  • Producent: Furnipart

Se de andre greb i antracit.

Greb og knopper fra danske furnipart – Uovertruffen kvalitet

Noget af det, der kendetegner et greb og en knop fra danske furnipart, er den uovertrufne kvalitet. Det kan både ses og mærkes, at intet ved deres greb og knopper er overladt til tilfældighederne.

I løbet af de seks måneder deres designudvikling tager, er der foregået en lang række processer, der sikrer, at slutproduktet lever op til de strenge krav, de stiller til kvaliteten. Hvert eneste af deres greb og knopper skal således bestå en lang række tests, der foretages både ved produktionerne og på deres eget laboratorium i Danmark.

Derudover laver de forskellige tests for at teste lakkens vedhæftning på grebet. Hvis ikke resultaterne ligger inden for en given tolerance, bliver de adviseret, og en ny prøveproduktion skal gennemføres.

Alt dette gør de for at sikre, at alle greb og knopper lever op til de standarder, der er for et originalt greb og knop fra furnipart.

Vægt 1,0000 kg
Hulafstand

160 mm

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.