Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Dørhåndtag Denver Sort m/nøgleskilt

Varenr. GK-HA-18664

359,00 kr.

På lager

Leveringstid: 4-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Med dette dørhåndtag indendørs sort får du en traditionel løsning, der kan bruges på både gamle og nye døre.

Med i købet af Denver dørgrebet får du også tilhørende nøgleskilt, og begge dele er udført i zink/zamak med en sort finish. Vil du have et dørgreb, der skiller sig lidt mere ud fra mængden, så laves Denver også i poleret messing samt i hvid og børstet krom. Disse modeller finder du også her hos Grebkompagniet.

Dørhåndtag indendørs sort Denver er skabt til indvendige døre, men kan også fås til udvendige døre. Denver har et udspring på 60 mm og passer til dørtykkelsen 38-42 mm.

Toiletbesætning F262 i sort passer til dørhåndtag Denver.

Produktspecifikationer

  • Længde: 124 mm
  • Fremspring: 60 mm
  • Inkl. nøgleskilt: 50 mm
  • Producent: Habo

Se alle sorte dørgreb.

Svensk kvalitet og bæredygtighed

Når du vælger produkter fra svenske Habo, er det ikke kun præcision og håndværksmæssig ekspertise som er for øje, det er også et betydeligt ansvar over for vores planet. Fra smedeværkstedet til moderne produktion har Habo en dedikation til at integrere bæredygtighed og ansvarligt design i alle aspekter af deres produktionskæde.

Når du vælger et produkt fra Habo, vælger du mere end bare et funktionelt element. Du vælger et produkt, der er skabt af bæredygtige materialer og et gennemtænkt design, der går ud over blot æstetikken. Kvalitet og miljøhensyn går hånd i hånd hos Habo, og deres engagement i begge disse aspekter er uundværligt for deres arbejde.

Kvalitet er en grundpille i deres tilgang til produktfremstilling. Det indebærer ikke blot at levere det rigtige produkt til rette sted, men også at sikre holdbarhed, funktionalitet og et design, der går i tråd med tidens ånd. Hos Habo er kvalitet ikke bare en standard, det er en forpligtelse over for vores kunder og vores miljø.

Holdbare produkter – Undgå brug og smid væk

De forstår, at virksomheder har en indvirkning på miljøet, og hos Habo tager de denne erkendelse alvorligt. De stræber efter kontinuerligt at optimere deres ressourceforbrug og reducere miljøpåvirkningen i deres produktionsprocesser. Deres produkters holdbarhed spiller også en væsentlig rolle i at fremme en bæredygtig tilgang, da det bidrager til at mindske behovet for hyppig udskiftning og reducerer mængden af “brug og smid væk”.

Vægt0,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.