Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Dørhåndtag Denver Inkl. nøgleskilt Børstet Krom

Varenr. GK-HA-18021

359,00 kr.

På lager

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Denver dørgreb i krom vil være en fin tilføjelse til ethvert hjem. Det kantede look er i kombination med det børstede kromlook med til at give grebet en klassisk coolness, som kan udgøre en kontrast til den romantiske stil eller understrege et industrielt indrettet hjem.

Dørgreb i krom er af zink/zamak og overfladebehandlet og har et udspring på 60 mm. Det kan bruges på indvendige døre med tykkelsen 38-42 mm.

Giv nemt dit hjem nyt liv ved at udskifte de nuværende dørhåndtag med dette Denver dørhåndtag fra svenske Habo. Denver laves også i mange andre udtryk såsom sort og poleret messing, så der er god mulighed for at finde en model, der rammer din smag.

Dørhåndtag Denver fås også i sort, poleret messing og hvid.

Toiletbesætning F262 i børstet krom passer til dørhåndtag Denver.

Produktspecifikationer

  • Længde: 124 mm
  • Fremspring: 60 mm
  • Inkl. nøgleskilt: 50 mm
  • Producent: Habo

Se alle krom dørgreb.

Svensk kvalitet og bæredygtighed

Når du vælger produkter fra svenske Habo, er det ikke kun præcision og håndværksmæssig ekspertise som er for øje, det er også et betydeligt ansvar over for vores planet. Fra smedeværkstedet til moderne produktion har Habo en dedikation til at integrere bæredygtighed og ansvarligt design i alle aspekter af deres produktionskæde.

Når du vælger et produkt fra Habo, vælger du mere end bare et funktionelt element. Du vælger et produkt, der er skabt af bæredygtige materialer og et gennemtænkt design, der går ud over blot æstetikken. Kvalitet og miljøhensyn går hånd i hånd hos Habo, og deres engagement i begge disse aspekter er uundværligt for deres arbejde.

Kvalitet er en grundpille i deres tilgang til produktfremstilling. Det indebærer ikke blot at levere det rigtige produkt til rette sted, men også at sikre holdbarhed, funktionalitet og et design, der går i tråd med tidens ånd. Hos Habo er kvalitet ikke bare en standard, det er en forpligtelse over for vores kunder og vores miljø.

Holdbare produkter – Undgå brug og smid væk

De forstår, at virksomheder har en indvirkning på miljøet, og hos Habo tager de denne erkendelse alvorligt. De stræber efter kontinuerligt at optimere deres ressourceforbrug og reducere miljøpåvirkningen i deres produktionsprocesser. Deres produkters holdbarhed spiller også en væsentlig rolle i at fremme en bæredygtig tilgang, da det bidrager til at mindske behovet for hyppig udskiftning og reducerer mængden af “brug og smid væk”.

Vægt 0,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.