Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-
Greb til skabe - Garderobe og køkkenskabe

Skabsgreb: Inspiration til garderobe- og køkkenskabe

Greb til skabe – garderobeskabe, almindelige køkkenskabe og høje køkkenskabe er et lille, men vigtigt element. Skabsgreb vil have stor indflydelse på både funktionaliteten og udseendet af et skab. Derudover skal skabsgreb også matche den indretningsstil du ønsker. Man kan sige at greb og knopper primært bruges til at åbne og lukke skabslåger og skuffer, men de kan i høj grad også give skabene en visuel opgradering og bringe et nyt look til et rum.

I dette indlæg viser vi nogle af de forskellige designs af greb, der er tilgængelige, samt de fordele og ulemper, der er med dem.

Valg af greb til skabe

Når du skal vælge skabsgreb og knopper er der en del faktorer at tage højde for. Designet, farven, materialet og din egen smag. Vil du have et greb som kan bruges igennem hele huset eller skal håndtagene til skabene være anderledes end grebene i køkkenet.

Har du integreret køl/frys og opvaskermaskine anbefaler vi at du vælger et greb som man kan få ordentligt fat i, da der ofte skal et pænt træk for at åbne dem.

Neden for har vi beskrevet nogle forskellige valgmuligheder til greb til skabe.

Edge straight

Edge Straight-serien har mange forskellige udtryk (børstet messing, mat sort, antracit, etc.). Så du har således mulighed for at vælge mellem mange forskellige og fås i op til 6 forskellige længder i nogen af farverne.

Edge Straight er udformet med en let bue, der bliver gradvist bredere mod kanten (dråbeformet). Det giver et fantastisk godt greb. Grebets flotte finish og veludførte udformning vil tilføre et strejf af elegance til lågen og skabet.

Grebet er lavet i aluminium med en overfladebehandling. Så du vil både kunne bruge det til at skabe en flot kontrast til et skab i en mørk farve. Men vil også sætte et smukt præg på hvide skabe eller skabe i træ.

Grebet er meget nemt at montere, idet det blot skal fæstnes på bagsiden af lågen. Så du slipper for at bore hele vejen igennem dine låger.

Edge Straight fungerer også godt hvis du har integreret køl/frys og opvaskermaskine. Dråbeformen gør at du kan få ordentligt fat i grebet, også med våde fingrer.

Nogen af modellerne fås som ekstra lange greb – Helt op til 1200 mm. Så du kan virkelig lege med forskellige udtryk på dine garderobeskabe og køkkenskabe.

Derudover er grebet et certificeret Cradle-2-Cradle produkt. Det er en garanti for, at grebet er produceret under forsvarlige forhold.

Passer til lågetykkelsen på 16 – 20 mm!

Greb til skabe - Garderobe og køkkenskabe - Skabsgreb

Edge Straight 200 – Børstet messing

Edge Straight 200 – Mat Sort

Elan

Skabsgreb Elan er et fantastisk valg til enhver, der ønsker at tilføje et stilfuldt touch til deres køkken og til garderobeskabene. Med sin smukke og moderne design, er dette greb en ideel tilføjelse til enhver boligindretning.

Dette greb er lavet af kvalitets aluminium (overfladebehandlet). Det sikrer, at det er holdbart og vil holde i mange år fremover. Med sin glatte overflade og ergonomiske design, er det nemt at få et godt greb om dette greb og åbne dine skabe med lethed.

Køkkengreb Elan er også let at installere og passer perfekt til enhver størrelse låge. Du kan nemt opgradere dit køkken og garderobe design med disse greb på en eftermiddag.

En af de bedste ting ved dette skabsgreb er dets alsidighed. Elan fås i 4 forskellige længder – fra den lille Elan 32 til den ekstra lange Elan 1200 og fås i 3 forskellige udtryk: Børstet messing, sort og Rustfrit Look.

Ud over sin æstetiske appel er dette køkkengreb også meget praktisk. Det ergonomiske design gør det nemt at åbne skuffer og skabe, selv når dine hænder er våde eller fedtede. Det er også en god størrelse, så det kan nemt bruges af både børn og voksne – Også hvis du har integreret køl/frys og opvaskermaskine.

Køkkengreb Elan 160 Mat Sort er designet til at være holdbart og modstandsdygtigt over for slid og skrammer. Det er en perfekt tilføjelse til ethvert hjem. Til alt det daglige slid og slæb kan slide på mindre holdbare materialer. Grebet kan modstå mange års brug og stadig se godt ud.

Samlet set er greb Elan et must-have tilbehør til ethvert hjem. Det er stilfuldt, holdbart og praktisk, og vil helt sikkert give dit hjem en opgradering.

Greb til skabe - Garderobe og køkkenskabe - Skabsgreb

Elan

Skabsgreb messing

Messinggreb er utrolig populære – både som ubehandlede, som polerede og børstede.

Ubehandlet messing vil med tiden få en flot patina. Foretrækker du, at grebet bibeholder sit udtryk, så skal du i stedet vælge grebet i samme serie men i poleret messing.

Det massive messing bidrager ikke kun til et flot look, men er også med til at gøre grebet yderst solidt og gøre det modstandsdygtigt over for daglig brug og hyppig rengøring. Her får du kort sagt et skabsgreb, som er flot at se på, og som kan holde til at blive anvendt.

Messinggrebene kommer i mange forskellige designs og størrelser. Neden for har vi listet forskellige modeller af messing greb – både ubehandlede og polerede. Uanset hvilken model er det et sikkert valg.

Greb til skabe - Garderobe og køkkenskabe - Skabsgreb

Dot – Ubehandlet messing

Patina – Ubehandlet messing

Lounge

Manor

Manor er det engelske ord for en herregård, og grebet vil da også kunne tilføre et herskabeligt twist til enhver indretning. Grebet er kendetegnet ved det diamantmønster, der præger midten, og som både sikrer et godt greb og giver det et eksklusivt touch.

Grebet her er holdt i sort med en antik finish, og med det kan du sætte dit personlige præg på fronterne i såvel køkken som entré og soveværelse.

Grebet skifter i høj grad karakter, alt efter hvilken farve du vælger. Så tag også gerne et kig på den anden variant i serien, som byder på en finish i antik messing.

Skabsgreb: Greb til køkken og skabe

Manor

Trægreb til skabe

Ønsker du en bolig, der i højere grad er i harmoni med naturen, så er køkkengreb i træ et godt sted at starte. Træ er et utroligt anvendeligt materiale, som vil give et råt modspil til resten af hjemmets indretning. Køkkengreb i træ og træknopper vil være en smuk tilføjelse til enhver indretning. Vi har trægreb i flere forskellige sorter, så du har mulighed for at finde det helt rigtige match til dine skabslåger, uanset deres farve, materiale og størrelse.

Hvis du monterer trægreb eller træknopper på skabslågerne, vil det give dem et elegant og tidløst touch, som du og resten af din familie vil kunne nyde i mange år fremover. Udover det æstetiske udtryk er vores trægreb til skabslåger og træknopper designet med funktionalitet for øje.

Med trægreb på skabslågerne og træknopper i køkkenet og garderoben, vil du få en behagelig ”grebsoplevelse, da de er lette at gribe fat i. De længere trægreb kan med fordel bruges på de større skabe, mens vores træknopper for eksempel kan bruges på de mindre låger/skuffer.

Vælg for eksempel egetræsgreb til garderobeskabene og køkkenet, hvis du vil give lågerne et lyst og let udtryk. Vi har både egetræsgreb til de mindre låger, og vi kan også tilbyde egetræsgreb til de større og mere robuste skabslåger. Egetræsgreb kan med fordel kombineres med egetræsgreb i andre rum i hjemmet, så der skabes en rød tråd med den elegante træsort. Hvis du derimod søger et varmere udtryk, kan du vælge et af vores trægreb i valnøddetræ. Uanset hvilken type trægreb til køkkenet, du leder efter, har du gode muligheder for at finde det i vores udvalg.

Mange af grebene fås desuden som sorte greb og i valnød.

Ved at bruge de samme trægreb og træknopper i for eksempel garderoben, køkkenet, badeværelset og entréen, vil du skabe en naturlig sammenhæng, der binder din bolig sammen på fineste vis. Du kan med fordel kombinere trægreb med træknopper på møblerne rundt om i hjemmet.

Greb til skabe - Garderobe og køkkenskabe - Skabsgreb

Manta

Pinta

Twist

Tuba

For yderligere inspiration, kan du tage et kig på vores samlede udvalg af greb i alle materialer.

Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.