Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Toiletlås R Rustfri Stål Finish

Varenr. GK-BD-751113-41

269,00 kr.

På lager

Leveringstid: 4-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Denne toiletlås i rustfri look er et klassisk valg, som matcher enhver boligindretning. Låsens bløde udformning giver et behageligt greb, og så findes toiletlås R udover det rustfri look også i farver som sort, antik bronze og børstet messing. Dermed har du rig mulighed for at vælge det, som passer til din indretning og personlige smag.

Vælger du denne toiletlås, får du udover et funktionelt design også kvalitet for pengene, og så er toiletbesætning R et oplagt valg, hvis du ønsker at tilføre stilrene detaljer og delikate farver i indretningen. Desuden kan du skabe en rød tråd i hele hjemmet, hvis du matcher låsen med håndtag som Tavira, Helix 200 eller Helix 200 Stripe.

Produktspecifikationer:

  • C/C (Afstand Skruehuller): 27 mm
  • Diameter: 52 mm
  • Dybde: 11 mm
  • Skruer inkluderet: Komplet med monterings sæt
  • Producent: Beslag Design

Se alle vores toiletbesætninger.

Dørhåndtag og dørgreb med en fjedermekanisme

Bemærk, at dørhåndtag i Helix-serien er forsynet med en fjedermekanisme. Disse særlige dørhåndtag er konstrueret til automatisk at vende tilbage til deres oprindelige position efter tryk. Fjedermekanismen i håndtaget er skabt til at skabe modstand ved nedtrykning, og når trykket frigives, sikrer fjederen, at håndtaget vender tilbage til sin oprindelige position.

Dørhåndtag med fjedermekanisme tjener ikke kun det praktiske formål at forhindre utilsigtet åbenstående døre, men sikrer også korrekt lukning af døren. Udover dette æstetiske aspekt giver fjedermekanismen også en visuel appel, da håndtaget altid vender tilbage til en lige og pæn position. Den kombination af visuel appel og praktisk funktionalitet gør disse dørhåndtag til en tiltalende og anvendelig komponent for dem, der værdsætter både form og funktion i deres boligindretning.

Vægt 0,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.