Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Toiletlås R Børstet Messing

Varenr. GK-BD-751112-41

269,00 kr.

3 på lager

Leveringstid: 4-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop + Prismatch

Med denne toiletlås i børstet messing får du et moderne og raffineret design, som matcher enhver stil. Den buede udformning sikrer et behageligt greb, og de bløde linjer skaber kontrast til dørens skarpe kanter. Dertil findes toiletlåsen også i farver som antik bronze, sort og en rustfri stålfinish, så du let kan vælge det look, som passer til det øvrige farve- og materialevalg i din indretning.

Toiletlåsen passer til døre, der er 35-48mm dybe, og for et ensartet udtryk kan du med fordel matche R med dørhåndtagene Helix 200 og Helix 200 Stripe. Dermed sikrer du den røde tråd i designet, men har stadig mulighed for at lege med udtrykket og farvevalget.

Produktspecifikationer:

  • C/C (Afstand Skruehuller): 27 mm
  • Diameter: 52 mm
  • Dybde: 11 mm
  • Skruer inkluderet: Komplet med monterings sæt
  • Producent: Beslag Design

Se alle vores toiletbesætninger.

Dørhåndtag og dørgreb med en fjedermekanisme

Bemærk, at dørhåndtag i Helix-serien er forsynet med en fjedermekanisme. Disse særlige dørhåndtag er konstrueret til automatisk at vende tilbage til deres oprindelige position efter tryk. Fjedermekanismen i håndtaget er skabt til at skabe modstand ved nedtrykning, og når trykket frigives, sikrer fjederen, at håndtaget vender tilbage til sin oprindelige position.

Dørhåndtag med fjedermekanisme tjener ikke kun det praktiske formål at forhindre utilsigtet åbenstående døre, men sikrer også korrekt lukning af døren. Udover dette æstetiske aspekt giver fjedermekanismen også en visuel appel, da håndtaget altid vender tilbage til en lige og pæn position. Den kombination af visuel appel og praktisk funktionalitet gør disse dørhåndtag til en tiltalende og anvendelig komponent for dem, der værdsætter både form og funktion i deres boligindretning.

Vægt 0,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.