Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 499,-

Toiletlås R Antik Bronze

Varenr. GK-BD-751100-41

269,00 kr.

På lager

Leveringstid: 4-5 hverdage

Gratis fragt ved køb over 499,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

Dansk E-mærket shop

Som del af en serie findes denne toiletlås i antik bronze også i sort, børstet messing og en rustfri stålfinish, så du kan vælge det, der bedst matcher din øvrige indretning. Låsens gyldne look er ideelt til at skabe stemning og give rummet varme, så du skaber balance. Ligeledes er den antikke bronze med til at sætte en elegant farve på indretningen og skabe blikfang, så du kan nyde det lille stykke design hver dag.

Toiletbesætningen passer til Helix 200 og Helix 200 Stripe.

Toiletlåsen passer til døre, der er 35-48mm dybe, og derudover medfølger et komplet monteringssæt, så du ikke skal indkøbe skruer, men let og hurtigt kan montere låsen og dermed opnå et fuldendt resultat.

Produktspecifikationer:

  • C/C (Afstand Skruehuller): 27 mm
  • Diameter: 52 mm
  • Dybde: 11 mm
  • Skruer inkluderet: Komplet med monterings sæt
  • Producent: Beslag Design

Se alle vores toiletbesætninger.

Dørhåndtag og dørgreb med en fjedermekanisme

Bemærk, at dørhåndtag i Helix-serien er forsynet med en fjedermekanisme. Disse særlige dørhåndtag er konstrueret til automatisk at vende tilbage til deres oprindelige position efter tryk. Fjedermekanismen i håndtaget er skabt til at skabe modstand ved nedtrykning, og når trykket frigives, sikrer fjederen, at håndtaget vender tilbage til sin oprindelige position.

Dørhåndtag med fjedermekanisme tjener ikke kun det praktiske formål at forhindre utilsigtet åbenstående døre, men sikrer også korrekt lukning af døren. Udover dette æstetiske aspekt giver fjedermekanismen også en visuel appel, da håndtaget altid vender tilbage til en lige og pæn position. Den kombination af visuel appel og praktisk funktionalitet gør disse dørhåndtag til en tiltalende og anvendelig komponent for dem, der værdsætter både form og funktion i deres boligindretning.

Vægt 0,0000 kg
Betalingsmidler på Grebkompagniet Betalingskort
Kurv

Ingen varer i kurven.